Policisté řeší záhadnou havárii motocyklisty

17.04.2021 16:05

POLICIE ZLÍNSKÉHO KRAJE - Dopravní policisté žádají o pomoc při prověřování záhadné havárie řidiče motocyklu, při níž měl utrpět zranění, s nímž skončil v nemocnici. Současně řeší otázku, kam se poděl jeho motocykl.
„Pokud jste viděli v pondělí 125. dubna 40 minut po jedné hodině ráno muže na skútru jedoucího z Otrokovic do Napajedel, volejte, prosím, na linku tísňového volání policie - 158. Stejně tak nám pomohou informace o tom, kde se havarovaný skútr nachází,“ žádá veřejnost policejní mluvčí Monika Kozumplíková.
Hlídka policistů z Napajedel při výkonu noční služby spatřila u čerpací stanice v Napajedlech muže s přilbou na hlavě, který byl zjevně zraněný. Vysvětlil policistům, že jel z Otrokovic do Napajedel na černém skútru značky Aprilia, na kterém havaroval do příkopy a přitom se zranil. Policisté přivolali záchranáře, kteří muže převezli do nemocnice.
„Havarovaný motocykl ale policisté nikde v okolí neobjevili, a to ani v následujících dnech. Není tak jasné, zda muž skutečně havaroval na motocyklu nebo si zranění způsobil jinak, například pádem. Vzhledem ke zmatenému a nepředvídatelnému chování zraněného muže podali dopravní policisté podnět k přezkoumání jeho zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel,“ dodala policejní mluvčí.
Vlastimil Langer
Zdroj: Policie Zlínského kraje
Ilustrační foto: Archiv SNZ