Podzimní soustředění KTA jsou v plném proudu

11.11.2023 14:51

ZLÍNSKÝ KRAJ - Krajská tenisová akademie Zlínského kraje na podzim rozhodně nezahálí. Pro desítky svých tenisově nadaných svěřenců uspořádala za poslední měsíc hned tři soustředění nabitá nejen tréninky, ale i zábavou.
„O víkendu 21.- 22. října proběhlo soustředění v Uherském Hradišti a Valašskem Meziříčí a o týden později 28.-29. října se konalo soustředění pro hráče KTA ve Zlíně, Uherském Hradišti a ve Valašském Meziříčí. Během těchto dvou víkendů se soustředění účastnilo bezmála 80 hráčů a hráček ve věku 10 až 18 let,“ informovala Petra Kučerová, PR manažerka.
„Hráči si mimo kvalitních sparingových utkání mohli užít i zábavu ve wellness centru, návštěvu Zoo nebo utkání extraligového mužského týmu Zubří v házené. Trenérské zázemí a doprovodný program pro hráče zajistily tenisové kluby TK Zlín, TK Deza Valašské Meziříčí a Tenis Slovácko,“ uvedl Jan Macharáček, předseda představenstva akademie.
Víkend 4.- 5. 11. KTA patřil soustředění ve Zlíně, Kroměříži a Otrokovicích pod vedením trenérů Zbrojovky Vsetín, Bajdy Kroměříž a Jiskry Otrokovice. Zúčastnilo se ho téměř 60 dětí ročníků 2016 -2013. V průběhu podzimu se tenisté Krajské tenisové akademie sejdou na intenzivních soustředěních ještě dvakrát.
„Jsme rádi, že Krajská tenisová akademie vyvíjí celoroční činnost a o talentované děti se stará soustavně. I nadále ji hodláme v jejím snažení podporovat,“ řekl Jiří Jaroš, člen Rady Zlínského kraje.

Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Krajská tenisová akademie Zlínského kraje