Petr Janda v Desítce: série unikátních koncertů na střeše Obchodního domu pokračuje

24.02.2024 11:39

ZLÍN – Tradice originálních hudebních večerů na střeše Obchodního domu Zlín, kterou v listopadu zahájil vyprodaným koncertem zpěvák Vojtěch Dyk, bude pokračovat i v letošním roce. Obchodní dům Zlín a Agentura Velryba chystají další akci na úterý 2. dubna.

„V Galerii Desítka tentokrát zazpívá a zahraje rocková legenda, zpěvák, skladatel a frontman skupiny Olympic Petr Janda. Při akustickém vystoupení ho doprovodí klávesista Olympicu Pavel Březina. Stejně jako tomu bylo při Dykově vystoupení, i tentokrát večer doprovodí degustační menu šéfkuchaře Bistrotéky Valachy Jana Kopeckého,“ uvedla Martina Žáčková, tisková mluvčí Obchodního domu Zlín.

„Galerie Desítka má díky své atmosféře a úchvatnému výhledu na Zlín z ptačí perspektivy opravdu mimořádnou atmosféru a je jako stvořená pro mimořádné hudební zážitky ve spojení s mimořádnou gastronomií. Petr Janda při podobných příležitostech sólově běžně nevystupuje, Olympic bývá k vidění především na velkých koncertech a festivalech. V Desítce půjde naopak o maximálně komorní zážitek, kde mají posluchači k interpretovi velmi blízko a mohou si jeho um vychutnat do všech detailů. Petr Janda pro tuto příležitost vybral i speciální repertoár složený ze známých hitů Olympicu i novinek ze sólové desky, vše v akustické verzi,“ řekl Michal Žáček ze spolupořádající Agentury Velryba.

„Do Zlína se moc těším, oba s Pavlem Březinou k němu máme vřelý vztah. Já jsem si odtud přivezl svou první ženu, Pavel tu bydlí. A navíc to bude jiný koncert než obvykle – komorní, kde budeme hodně blízko sebe. Možná si budeme i povídat, možná si s námi někteří i zazpívají.Bude to určitě krásný večer,“ zve návštěvníky Petr Janda.

Degustační večeře šéfkuchaře Bistrotéky Valachy Jana Kopeckého se bude servírovat na úvod večera. Po následném koncertě ho ukončí sladká tečka v podobě dezertu. Více informací: www.obchodnidum.cz/petr-janda.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Obchodní dům Zlín