FC Vsetín pořádá pro děti nábor i fotbalový kemp

06.06.2023 10:44

VSETÍN - Fotbalový klub FC Vsetín pořádá po celý červen čtvrteční nábory dětí. Kromě toho chystá na červenec prázdninový Climax fotbalový kemp.
Nábor chlapců, ale i dívek ročníků narození 2015 – 2018 do FC Vsetín probíhá každý červnový čtvrtek od 17 hodin na travnatém hřišti v Tyršově ulici. S sebou je třeba si vzít sportovní oblečení a obuv. „Trenéři FC Vsetín na vás budou čekat. Nikdy není pozdě začít. Přijďte mezi nás,“ vyzval předseda klubu Petr Říha.
FC Vsetín připravuje také prázdninový Climax fotbalový kemp určený dětem ročníků narození 2012 - 2016. Uskuteční se 10. – 14. července ve fotbalovém areálu v Janové. „Chtěli bychom po době covidové nabídnout dětem více pohybu i v prázdninových měsících. Rodičům či babičkám tím můžeme zároveň nabídnout možnost malého odpočinku, kdy se postaráme o celodenní program dětí,“ informoval Petr Říha s tím, že kemp povedou trenéři FC V setín pod vedením Lukáše Fujerika, bývalého ligového hráče Jablonce či 1. FC Slovácko. Účast přislíbili například i bratři Hubníkové a další bývalí hráči a osobnosti, domluven je ukázkový trénink Sigmy Olomouc. Další fotbalové zážitky jsou v jednání. „Věříme, že se kemp bude klukům líbit a odnesou si spoustu zážitků a dalších nejen fotbalových zkušeností,“ dodal Říha.
V ceně kempu, která činí 3 900 korun, je třikrát denně strava a pitný režim. Každý účastník obdrží na začátku kempu míč a dres. V ceně jsou sportovní a doplňkové aktivity. Oddíl zajistí veškeré tréninkové pomůcky a náčiní. „Přesný program kempu, harmonogram na jednotlivé dny budeme posílat později,“ řekl Říha.
Vlastimil Langer
Zdroj a foto: Městský úřad Vsetín